21 Haziran 2016 Salı

Turna Kuşlarının Güncesi-9

21 Haziran 2016

Bugün epey kalabalık toplanabildik.Özlemişiz birbirimiz. Ulaş, Nilay, Ayşegül, Utku, Mert, Nujin, Neva, Cansu dışında üç Suriyeli arkadaşımız katıldı toplantımıza. Evlin,Ali ve Hasan. Burak'ta bizimle birlikteydi. Tanışma oyunumuzu oynadık. Telin bize yeni bir oyun öğretti. Bolca güldük.Bu arada yeni kuşlar geldi...

Bugün gündem yoğundu.

Proje ismimizle bir e-posta adresi alınmıştı. Bu adresle facebookta Facebook'ta artık bir sayfamız var ve duyurularımızı buradan paylaşabileceğiz.

Turna kuşlarının ipe dizilme işi tamamlanmıştı. 950 kuş ipe dizilmiş olarak hazır. 50 kuş Ayşe'de. Japonya'ya nasıl göndereceğimizi konuştuk. Formda bizim isimlerimizin olmasına karar verildi. Kargo ücreti için kitap ayracı yapıp yakın çevremize satabileceğimiz ve ödemeyi bu şekilde yapabileceğimiz kararı alındı.Bir sonraki toplantıya PTT kargoyla görüşme işini Cansu üstlendi. Mert'in annesi de özel kargolarla görüşebileceğini söyledi.

Bilge kutu boylarını ölçtü, hacim üzerinden fiat gerekirse diye.

Nilay dernek kurma sürecini nasıl başlatabileceğimizi sordu. Bununla ilgili Dernekler Müdürlüğüne Sevgi ile birlikte gidip öğrenme kararı alındı.

Toplantımızın ardından gelebilenlerle birlikte Mülteciler Günü Etkinliği'n de yapacağımız turna kuşu atölyesi için bize ayrılan stantı hazırlamak üzere toplantıyı bitirdik.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder